Ugens rytme


I løbet af ugen på Aktivkollegiet, er der forskellige muligheder, som man kan benytte sig af, hvis man har lyst.

Hver formiddag fra 10.00 – 12.30 kan man være med til kreative små produktioner som foregår i salen ved siden af spisestuen.

Mandag:

Er der svømmehals tur. Mandag aften er der sauna-gus i svømmehallen . Det er populært om vinteren. I perioder har vi tilbud om danse undervisning i dansesalen.

Tirsdag:

Kan man få et lift til netto, så man kan få handlet ind til ugen. Vi kalder det netto-turen. Man kan cykle, gå og tage bus og tog til netto, som ligger 2,5 km fra AktivKollegiet, men vi har etableret netto-turen, i tilfælde af at der er nogen som behøver en ekstra hånd i indkøbssituationer. Vi  støtter op omkring  madlavning i eget køkken.

Tirsdag eftermiddag er der mulighed for at komme med en pædagog eller praktikant i forever fit-fitness center i Helsingør.

Onsdag:

Er der beboermøde på AktivKollegiet.

Torsdag:

Torsdag holder vores praktikanter torsdags café, hvor de arrangerer foreskellige ting fra uge til uge. De har tidligere arrangeret spil-aftener, film-aftener, karaoke-aftener og halloween-fest.

Torsdag eftermiddag er der mulighed for at komme med en pædagog eller praktikant i forever fit-fitness center i Helsingør.

Fredag:

Bliver der ofte sat en film på i fællesstuen og hvis der er x-factor eller vild med dans i fjernsynet, er der også mulighed for at følge med i dette.

Weekender:

Hveranden weekend er der mulighed for at deltage i aktiviteter ud af huset. Det kan være feks. telttur til Sverige, tur til Lousianna, sports stævner, Teater, og musik.

Søndag aften er der film i fællesstuen som arrangeres af vores praktikanter.