Ugens rytme


I løbet af ugen på Aktivkollegiet, er der forskellige muligheder, som man kan benytte sig af, hvis man har lyst.

Mandag:

Holder vores pædagog Bronwen kor-aften. Hun finder sange og sørger for at der plads til alle uanset om man har gået til kor før eller det er første gang. Bronwen er også uddannet skuespiller og derfor bliver kor-aftenerne i perioder erstattet af teater-arbejde. Dette holder både teater øvelser og forberedelser af forestillinger.

Tirsdag:

Kan man få et lift til netto, så man kan få handlet ind til ugen. Vi kalder det netto-turen. Man kan cykle, gå og tage bus og tog til netto, som ligger 2,5 km fra AktivKollegiet, men vi har etableret netto-turen, i tilfælde af at der er nogen som behøver lidt mere service eller en ekstra hånd i indkøbssituationer. Vi vil gerne støtte op omkring dem som gerne vil sørge for, at have mad i deres køleskab, af selvstændige, økonomiske og sundhedsmæssige grunde.

Tirsdag eftermiddag er der mulighed for at komme med en pædagog eller praktikant i forever fit-fitness center i Helsingør.

Onsdag:

Er der beboermøde på AktivKollegiet. Desuden er der mulighed for at komme med en pædagog eller praktikant i svømmehallen onsdag aften.

Torsdag:

Torsdag holder vores praktikanter torsdags café, hvor de arrangerer foreskellige ting fra uge til uge. De har tidligere arrangeret spil-aftener, film-aftener, karaoke-aftener og halloween-fest.

Torsdag eftermiddag er der mulighed for at komme med en pædagog eller praktikant i forever fit-fitness center i Helsingør.

Fredag:

Bliver der ofte sat en film på i fællesstuen og hvis der er x-factor eller vild med dans i fjernsynet, er der også mulighed for at følge med i dette.

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636