Naturen & lokalområdet


Aktivkollegiet i Hellebæk, ligger i særdeles flotte naturlige omgivelser. Der er direkte adgang til skoven og stranden ligger lige på den anden side af vejen. Naturen er med til at give stedet en helt særlig stemning. Der er rig mulighed for at bruge naturen omkring sig. Man kan bade i havet, løbe en tur eller samle smukke kogler til juledekorationen. Desuden har skoven ofte dannet rammerne for et rum, hvor vi har taget de samtaler, som har været for svære at tage på kontoret, eller tænkt de tanker, som har været for store til at kunne udvikle sig i lejligheden.

Sådan kommer du rundt

Ålsgårde ligger i 2,5 km. afstand. Her finder du et lille Indkøbscenter med Netto, Fakta, apotek, læge, fitness, fysioterapi og et lille pizzaria.

Helsingør ligger i 5 km. afstand. Her er der gode bus og tog forbindelser til København og Hillerød. I Helsingør er der et bycenter med butikker og en gågade med endnu flere indkøbsmuligheder og hyggelige caféer og restauranter.  Du kan komme til Helsingør ved at tage strandvejsbussen som går lige udenfor døren. Du kan også gå til Hellebæk station og tage toget derfra , det  tager cirka 10 minutter.