Kærlighed til den skæve arbejdsplads


Jeg har nu arbejdet på AktivKollegiet i Hellebæk i godt tre år. Inden da har jeg arbejdet på et bosted for mennesker med autisme og i en daginstitution.
AktivKollegiet er det første sted jeg møder, som rent faktisk arbejder målrettet med inklusion. På AktivKollegiet er der ikke en fast ramme, som de mennesker vi arbejder med skal passe ind i. Mit arbejde som pædagog bliver, at møde mennesker, hvor de nu befinder sig i livet og så tilpasse mit arbejde, så det giver mening for det enkelte menneske.
På AktivKollegiet får jeg rum til at arbejde selvstændigt og på den måde der giver bedst mening for mig. Jeg kan møde forskellige mennesker på forskellige måder og derved kræves det ikke, at menneskene der kommer til AktivKollegiet passer ind i en bestemt ramme.
For mig er der ingen tvivl om, at jeg udfører et bedre stykke arbejde, når rammen ikke er fastsat, men bliver formet omkring det enkelte menneske. – Marie Jepsen

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

VORES DOWNLOAD


Vores Godkendelse