Clara


Uddannelse og erfaring:

Clara er på nuværende tidspunkt på barsel.

Uddannet pædagog fra Professionshøjskolen UCC. Clara har tidligere været ansat på et socialpædagogisk botilbud for udsatte unge og hun har arbejdet på et bosted for psykisk syge og udviklingshæmmede børn. Clara har en uddannelse som adfærdsrådgiver for hunde og har formået at bringe både hunde og heste i spil i det socialpædagogiske arbejde. Clara bruger dette til at opnå en bedre kommunikation med de unge og hun hjælper de unge til at få rykket deres grænser og få arbejdet med deres selvværd. Clara har været ansat på Aktivkollegiet i et år.

Marie


Uddannelse og erfaring:

Uddannet pædagog fra Professionshøjskolen UCC, hvor hun under studiet var ansat som studenter-studievejleder og skrev sin bachelor om resiliens-baseret tilgang til arbejdet med udsatte børn. Marie har erfaring fra et socialpædagogisk bosted for unge mennesker med forskellige grader af autisme og hun har været frivillig på børnetelefonen. Hun har arbejdet med udsatte børn på Bali og har kurser i håndtering af sorg og traumer. Marie er ansvarlig for Aktiv-kollegiets hjemmeside. Hun har været ansat på Aktivkollegiet i tre år.

Nikolina


Uddannelse og erfaring:

NIkolina er AktivKollegiets kok. Udover at lave formidabel mad til os, har hun også formået, at forvandle køkkenet til et pædagogisk rum, hvor beboerne fra AktivKollegiet altid føler sig trygge og hørt. Nikolina har på nuværende tidspunkt en af vores beboere i praktik, hvilket er en kæmpe succes. Nikolina er typen der kan lave et festmåltid af ‘tre blade spidskål og et rustent søm’ som hun selv siger – og det er tæt på sandheden.

Bjørn


Uddannelse og erfaring:

Antropolog og pædagog. Bjørn interesserer sig for samspillet mellem mennesker og natur. Særligt er han optaget af, hvordan det bliver muligt at lære mere om sig selv, når man er i relation med andre og de omkringliggende omgivelser. Han tager gerne folk med på fysisk udfordrende ture såsom klatring og shelterovernatninger.  

Maria 


Uddannelse og erfaring:

Pædagogmedhjælper og underviser. Jeg har over 20 års erfaring med undervisning af børn, unge og voksne
Jeg er en omgængelig, omsorgsfuld og hjælpsom person. Jeg har arbejdet med alle facetter af undervisningsarbejdet. Mine primære fag har været engelsk, ukrainsk og russisk, men jeg har også erfaring med madlavning, kreativitet og service-arbejde.
Jeg er meget åben over for nye opgaver og elsker at involvere mig og hjælpe, hvor jeg kan.

 

Slavisa


Uddannelse og erfaring:

AktivKollegiets spirituelle gartner. Slavisa har mange års erfaring med plante-og have pleje. Han har fingrene godt begravet i mulden og kan mærke på planterne ,om de har det godt. Han elsker sit arbejde og tænker meget over, hvordan planterne trives med jordkvalitet og  placering. Slavisa er optaget af, hvordan deres udtryk kan være til mest mulig gavn for både mennesker og natur. 

 

Hajer


Uddannelse og erfaring:

Pædagogmedhjælper og BA i Psykologi. 

 

Susan


Uddannelse og erfaring:

Pædagogmedhjælper. Susan har mange års erfaring med at arbejde med mennesker med komplekse psykiatriske problemstillinger.  

Bianca


Uddannelse og erfaring:

Uddannet lærer fra Blågårds seminarium. Bianca har især beskæftiget sig med specialpædagogikken og har også arbejdet med uledsagede flygtninge. På begge områder har det været en fordel, at hun elsker at spille musik. Hun har derfor nemt kunne opbygge gode relationer med mennesker, hun ikke nødvendigvis har kunne tale med på grund af sprogbarrierer eller andre barrierer. Hun er af den opfattelse at musikken og kærligheden til den er universel og derfor ofte kan skabe helt andre direkte bånd end ord.   

Roxana


Uddannelse og erfaring:

I have a bachelor’s degree in Pedagogy. Before working in AktivKollegiet (AK)I followed an internship in a daycare center in early education and family assistance in Barcelona. Currently I am participating in AK‘s internship program improving my pedagogical and intercultural competences and bringing my theoretical knowledge into real-life practice and experience.

I am a sociable person, open to challenges and willing to learn. One of my favorite things is to travel, discover new cultures and ways of living. I have experience in working abroad with people of different ages and nationalities and this has enriched my personal and professional competences.

I love to read and to learn foreign languages, so far I speak english, french, spanish, romanian, catalan and a little bit of greek and I am very eager to start learning danish. I believe in friendship, respect, kindness and the power of togetherness. My aim is to bring these values into my interactions here in Hellebaek.

 

Victoria


Uddannelse og erfaring:

 

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636