Clara Kofod


Uddannelse og erfaring:

Clara er på nuværende tidspunkt på barsel.

Uddannet pædagog fra Professionshøjskolen UCC. Clara har tidligere været ansat på et socialpædagogisk botilbud for udsatte unge og hun har arbejdet på et bosted for psykisk syge og udviklingshæmmede børn. Clara har en uddannelse som adfærdsrådgiver for hunde og har formået at bringe både hunde og heste i spil i det socialpædagogiske arbejde. Clara bruger dette til at opnå en bedre kommunikation med de unge og hun hjælper de unge til at få rykket deres grænser og få arbejdet med deres selvværd. Clara har været ansat på Aktivkollegiet i et år.

Marie Jepsen


Uddannelse og erfaring:

Uddannet pædagog fra Professionshøjskolen UCC, hvor hun under studiet var ansat som studenter-studievejleder og skrev sin bachelor om resiliens-baseret tilgang til arbejdet med udsatte børn. Marie har erfaring fra et socialpædagogisk bosted for unge mennesker med forskellige grader af autisme og hun har været frivillig på børnetelefonen. Hun har arbejdet med udsatte børn på Bali og har kurser i håndtering af sorg og traumer. Marie er ansvarlig for Aktiv-kollegiets hjemmeside. Hun har været ansat på Aktivkollegiet i tre år.

Nikolina Nour Garfield


Uddannelse og erfaring:

NIkolina er AktivKollegiets kok. Udover at lave formidabel mad til os, har hun også formået, at forvandle køkkenet til et pædagogisk rum, hvor beboerne fra AktivKollegiet altid føler sig trygge og hørt. Nikolina har på nuværende tidspunkt en af vores beboere i praktik, hvilket er en kæmpe succes. Nikolina er typen der kan lave et festmåltid af ‘tre blade spidskål og et rustent søm’ som hun selv siger – og det er tæt på sandheden.

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636