Mette Bryndum. Leder


Uddannelse og erfaring:

Lærer og 25 års ledelseserfaring. Har arbejdet som skoleleder af Hellebæk Friskole i Helsingør, Efterskole lærer og Friskolelærer, projektleder ved byggeri af 22 landsbyskoler  i Guine-Bissau, Skoleleder af Escola da Producao i Empada, Guine-Bissau. Har en efter- uddannelse i psykologiske og psykiatriske perspektiver fra Søren Hertz og Jørn Nielsen.

Min passion i livet:

Fra tidligt i mit liv har jeg været optaget af de store spørgsmål i verden, jeg har altid gerne ville gerne gøre en forskel. Som 7 årig var min drøm at drive et børnehjem i Indien, da jeg var teenager var jeg med til at bygge vindmøllen i Tvind.  I dag er jeg optaget af det der kan samle mennesker i større og mindre fællesskaber. Fællesskaber på tværs af de grænser der normalt adskiller folk. Med grænser mener jeg fag-grænser, kulturelle-grænser, alders-grænser, ide-grænser – ja kort sagt :  alle de grænser der adskiller os. Jeg er også optaget af hvordan vi hver især bedst kan bidrage til planetens overlevelse. Som person elsker jeg alle kunstarter – musik, teater, billedkunst, dans, mad og god litteratur.

 

Katrine Blom Christensen. Daglig leder


Uddannelse og erfaring:

Uddannet pædagog fra Odense Socialpædagogiske Seminarium. Med erfaring fra socialpsykiatrisk bosted, socialpædagogisk døgninstitution, vuggestue, daglig leder i et enkeltmandsprojekt og kommunalt kontaktpersonsarbejde. Katrine er igang med en Diplom i Ledelse fra Professionshøjskolen Metropol. Hun har været ansat på Aktivkollegiet i fire år.

VORES ADRESSE


Opholdsstedet i Hellebæk
Nordre Strandvej 95a
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 28142702

Opholdsstedet Hyblerne

Nordre Strandvej 95
3150 Hellebæk
info@hellebaek.dk
Tel: 49708636